Din webbrowser understøttes ikke længere fuldt ud, og nogle funktioner fungerer muligvis ikke efter hensigten.

Om OneMed

OneMed giver dig én indgang til medicoprodukter. Og én medspiller til at sikre de bedste medicoløsninger.

Som en del af Asker Healthcare Group, der er Nordens førende leverandør af medicoprodukter, har vi en unik, global viden og adgang til brede produktsortimenter fra flere producenter. Som dansk totalleverandør bringer vi den globale innovation ind i vores kunders lokale hverdag. På den måde kan vi tilbyde skræddersyede løsninger til borgeren i hjemmet, til hjemmeplejen i kommunen, til personalet på sygehuset og til indkøberen bag skrivebordet.

Fagligheden er forudsætningen, kvaliteten er selvskreven, servicen er uundgåelig. Og selvfølgelig kommer det hele i én pakke fra én medspiller.

Quality - Improve patient outcome
CSR & Environment - Social responsibility and environmental improvement
Cost - Lower the total cost of care

Vores vision og mission

Vi vil skabe bedre sundhed for alle. Som en del af Asker Healthcare Group er det vores vision at være den førende sundhedskoncern i Europa inden for medicinske udstyr.

Vi vil være en værdiskabende partner for sundhedssektoren, der bidrager til bedre patientresultater og reducerer de samlede udgifter til pleje ved at bygge og opkøbe virksomheder, der sammen med sundhedsudbydere skaber adgang til bedre sundhed for alle.

Vi bestræber os på at reducere vores miljøpåvirkning og samarbejder med vores leverandører om at forbedre arbejdsforholdene i hele forsyningskæden.

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt vores kundesupport.

Kontakt os