Din webbrowser understøttes ikke længere fuldt ud, og nogle funktioner fungerer muligvis ikke efter hensigten.

Om OneMed

OneMed giver dig én indgang til medicoprodukter. Og én medspiller til at sikre de bedste medicoløsninger.

Som en del af Asker Healthcare Group, der er Nordens førende leverandør af medicoprodukter, har vi en unik, global viden og adgang til brede produktsortimenter fra flere producenter. Som dansk totalleverandør bringer vi den globale innovation ind i vores kunders lokale hverdag. På den måde kan vi tilbyde skræddersyede løsninger til borgeren i hjemmet, til hjemmeplejen i kommunen, til personalet på sygehuset og til indkøberen bag skrivebordet.

Fagligheden er forudsætningen, kvaliteten er selvskreven, servicen er uundgåelig. Og selvfølgelig kommer det hele i én pakke fra én medspiller.

Quality - Improve patient outcome
CSR & Environment - Social responsibility and environmental improvement
Cost - Lower the total cost of care

Vores vision og mission

Vi vil skabe bedre sundhed for alle. Som en del af Asker Healthcare Group er det vores vision at være den førende sundhedskoncern i Europa inden for medicinske udstyr.

Vi vil være en værdiskabende partner for sundhedssektoren, der bidrager til bedre patientresultater og reducerer de samlede udgifter til pleje ved at bygge og opkøbe virksomheder, der sammen med sundhedsudbydere skaber adgang til bedre sundhed for alle.

Vi bestræber os på at reducere vores miljøpåvirkning og samarbejder med vores leverandører om at forbedre arbejdsforholdene i hele forsyningskæden.

Vores kunder er tilfredse

Vi kan nu dele resultaterne fra vores seneste kundetilfredshedsundersøgelse, som løb hen over foråret 2023. Vi fik 1.299 besvarelser retur. 97% af respondenterne svarede, at de er tilfredse med OneMeds produkter og services.

Hele 70% af respondenterne meldte tilbage, at de er "meget tilfredse". Resultatet viser os, at vi er på rette vej ift. vores mål om at levere den højeste kvalitet og den bedste service til vores kunder.

Tak til alle de kunder, der tog sig tid til at deltage i undersøgelsen og dele deres tanker med os. At samarbejde med og at være i tæt dialog med vores kunder er afgørende for, at vi kan forbedre os og i endnu højere grad opfylde vores kunders ønsker og behov.

Vi har fået rigtig mange gode og konstruktive forslag, kommentarer, tanker og idéer, som vi bruger i udviklingen af vores arbejde med at opretholde og forbedre den høje kundetilfredshed.

Vi ser frem til at fortsætte med at servicere vores kunder med den høje kvalitet, som I fortjener.

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt vores kundesupport.

Kontakt os