Din webbrowser understøttes ikke længere fuldt ud, og nogle funktioner fungerer muligvis ikke efter hensigten.

Om OneMed
OneMed giver dig én indgang til medicoprodukter. Og én medspiller til at sikre de bedste medicoløsninger.


Vi betragter os som et varehus med kvalitet på hylderne, mennesker i øjenhøjde og faglighed i fokus. Vi ved, at et dynamisk samarbejde med vores kunder fører til de bedste løsninger, og derfor tilbyder vi fleksible produktvalg, kvalificeret rådgivning og effektiv håndtering. Vi kalder det helhedsvalg, hvor ’hverdagens faglighed’ sikrer borgernes tryghed, patienternes sikkerhed og kundernes økonomi.

Som en del af Asker Healthcare Group, der er Nordens førende leverandør af medicoprodukter, har vi en unik, global viden og adgang til brede produktsortimenter fra flere producenter. Som dansk totalleverandør bringer vi den globale innovation ind i vores kunders lokale hverdag. På den måde kan vi tilbyde skræddersyede løsninger til borgeren i hjemmet, til hjemmeplejen i kommunen, til personalet på sygehuset og til indkøberen bag skrivebordet.

Fagligheden er forudsætningen, kvaliteten er selvskreven, servicen er uundgåelig. Og selvfølgelig kommer det hele i én pakke fra én medspiller.

En del af Asker Healthcare Group

OneMed A/S er en del af Asker Healthcare Group. Asker opbygger og opkøber førende virksomheder inden for medicinsk udstyr og services i Europa. Gruppen består af mere end 30 virksomheder i 14 lande, der støtter sundhedsudbydere og patienter med at forbedre patientresultater, reducere de samlede omkostninger til behandling og sikre en retfærdig og bæredygtig værdikæde. Asker Healthcare Group har hovedkontor i Stockholm i Sverige og har en omsætning på cirka SEK 8 milliarder.

Quality - Improve patient outcome
Cost - Lower the total cost of care
CSR & Environment - Social responsibility and environmental improvement
Kundservice

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt vores kundesupport.